zorgeloos bouwen

Dubecor heeft alles in huis voor zorgeloos bouwen en wonen

Uw totale bouwproject in handen van één bouwbedrijf

Een van de nieuwste trends binnen de vastgoedontwikkeling is de uitbesteding van alle bouwwerkzaamheden aan één overkoepelend bouwbedrijf. Dubecor is daarvan een goed voorbeeld. Deze totaalaannemer staat garant voor een soepel verlopend bouwproces. Dubecor is verder verantwoordelijk voor de gehele planning en uitvoering van de bouw. Wanneer u de bouw van uw nieuwe woning of bedrijfspand in handen geeft van Dubecor heeft u er verder geen omkijken meer naar. En dat is een zorg minder!

Duurzaamheid in maatwerk

Bij de ontwikkeling van de bouwplannen wordt er door Dubecor volop aandacht besteed aan de laatste innovaties op het gebied van wonen. Daarnaast wordt er volop rekening gehouden met de nieuwe eisen en normen die gelden voor de bouw van ieder nieuw woon- of bedrijfsproject. Zeker is er ook alle ruimte voor overleg en de inbreng van al uw wensen. Vergeet niet dat bij uw bouwproject duurzaam bouwen en hoogwaardig maatwerk altijd centraal staan. Uw droomhuis ligt nu binnen handbereik.

Kwalitatief bouwen

Van bouwconcept tot uitvoering, de professionals van Dubecor zetten alles op alles om solide en duurzaam te bouwen. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame werklieden en er wordt altijd gewerkt met hoogwaardige en moderne materialen. Zo hoeft u niet te vrezen voor verborgen gebreken na oplevering en geniet u nog lang van uw duurzaam gebouwde woning, en dat zonder zorgen.

Efficiënte werkwijze

Een groot voordeel van een totaalaannemer als Dubecor is de perfecte afstemming van de complete bouwwerkzaamheden gedurende iedere fase van de bouw. Dit levert voor u een enorme tijdsbesparing op. De opdrachtgever kan verder altijd rekenen op een efficiënte bouw en daardoor op een tijdige oplevering van de woning of het bedrijfspand. Bouwen door Dubecor betekent gegarandeerd duurzaam en comfortabel wonen binnen de afgesproken termijn. Contacteer ons meteen voor een afspraak.

Dubecor Realisaties

Ontdek onze realisaties

2x halfopen nieuwbouwwoningen

Renovatie + bouwen nieuwe aanbouw

Aanbouw van een praktijkruimte

Totaalrenovatie met woonuitbreiding

Totaalrenovatie met woonuitbreiding

Nieuwbouwwoning