over ons

Samen bouwen aan jouw toekomst

Bouwen is een complex gegeven geworden, waarbij rekening gehouden moet worden met steeds veranderende regelgevingen en normen. Bovendien is er nood aan een resem verschillende vakexperten tijdens de verscheidene fases van het bouwproces.

Dit is waar Dubecor als totaalaannemer in de kijker komt. Dubecor is een overkoepelende organisatie die alle expertise voor een geslaagde verbouwing of nieuwbouw onder 1 dak heeft. Je kan bij ons onder meer rekenen op een passie voor ontwerp en architectuur, kennis van duurzame en recente bouwmethoden, energieprestaties en techniek.

Sinds 2017

30 jaar bouwervaring

Als bouwbedrijf uit regio Gent onderscheiden we ons door de vergaande service die we bieden aan onze klanten. We realiseren dit onder meer door grondige analyses en voorstudies, focus op kwaliteit en eerlijke en transparante communicatie.

In 2017 besluiten Tino & Jonathan de handen in elkaar te slaan. Samen bundelen ze 30 jaar bouwervaring en creëren ze Dubecor als dynamische bouwpartner voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject.

30 JAAR ERVARING

Het Dubecor team

Ons bouwteam bestaat uit vaste collega’s waar wij dagelijks mee samenwerken. Elke collega heeft zijn specialisatie en jarenlange ervaring in zijn vak, wat resulteert in een mooi en correct afgewerkt resultaat. Wij (ver)bouwen jouw project van A tot Z.

Als totaalaannemer staan we in voor het opleveren van projecten die afgewerkt zijn tot in het kleinste detail. We verzorgen ook de coördinatie en opeenvolging van de verschillende experten, zowel op de werf als daarbuiten. Je hoeft dus zelf geen beroep te doen op verschillende aannemers en te zoeken naar een oplossing voor de volledige planning van jouw (ver)bouwproces.

UITGEBREIDE VOORSTUDIE | PERSOONLIJKE SERVICE | FOCUS OP KWALITEIT | Volledige ontzorging |

Communicatie en coördinatie zijn bij Dubecor een dagelijks begrip

Renoveren en bouwen kan de nodige stress met zich meebrengen. Daarom is het ons doel om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen we door het volledige bouwproces in handen te nemen. Zaakvoerders Tino & Jonathan werken actief mee bij alle projecten en volgen deze nauwlettend op. Communicatie en coördinatie zijn bij Dubecor uit Gent een dagelijks begrip.

WAT DOEN WE

Waar wij in specialiseren

Renovatie

Nieuwbouw

Woninguitbreiding

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Het was fijn met Dubecor samen te werken. Tino, Jonatan en Tamara kennen hun vak. Steeds correct in data, uitgevoerde werken en prijzen. Een aanrader om mee samen te werken! Dank u wel!!

- Duncan & Veronique

Zeer fijne samenwerking en een professionele aanpak. In het begin van ons verbouw project heeft dubecor een zeer gedetailleerde planning opgemaakt. En deze is in de mate van het mogelijke zeer goed opgevolgd. Alles is vlot verlopen we zijn blij met het eind resultaat. Een echte aanrader.

- Florian Duyck

Heel goede samenwerking gehad met onze totaalaannemer Dubecor. Totaalrenovatie laten uitvoeren, prima en correcte uitvoering. Dubecor hanteert een professionele en directe aanpak. Een aanrader als je jouw woning wil verbouwen!

- Laurens De Moor

Voor een totaalrenovatie ben je bij Dubecor aan het juiste adres! Wij waren enorm tevreden van het resultaat. Dubecor staat voor open communicatie, transparante offertes en vakmanschap. Klantbeleving stond hier meer dan centraal. Dankjewel om ons zo te ontzorgen!

- Veronique Bosch

Wij vertrouwden op Dubecor voor ons nieuwbouwproject. De persoonlijke aanpak konden wij enorm appreciëren. Het is fijn dat er steeds rekening wordt gehouden met jouw wensen, noden en budget. Ze hielden zich steeds aan de afgesproken timing en ook de opvolging was naadloos. Kortom, we zijn tevreden van het fantastisch eindresultaat!

- Nick van den berghe