Nieuwbouw

Volledige ontzorging bij jouw nieuwbouwproject

Elk nieuwbouwproject biedt unieke uitdagingen en vereist specifieke expertise om tot een succesvolle afronding te komen. Als totaalaannemer voor nieuwbouwprojecten kan je bij ons op de nodige ervaring en vaardigheden rekenen om deze uitdagingen aan te gaan. Wij nemen het volledige bouwproces in ons beheer, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het aansturen en opvolgen van verschillende aannemers.

We beginnen steevast met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. We denken proactief mee en geven aan hoe er efficiënt gewerkt kan worden.

Geen plan? Geen probleem!

Ook wanneer je nog geen concreet plan hebt over jouw nieuwbouwwoning kan je bij ons terecht. We lichten dan onze kijk op jouw project toe met de nodige voorbeelden ter inspiratie en advies op maat van jouw situatie. Ook krijg je een eerste idee over de kostprijs van je nieuwbouw woning.
Zo realiseren we samen jouw droomwoning.

Dubecor werkwijze

Wat kan je verwachten van ons?

Ontdek onze aanpak

Na jouw offerte aanvraag plannen we een plaatsbezoek waarbij we jouw wensen en plannen bespreken. Indien je nog geen architect vastgelegd hebt, kunnen we jou daar ook bij helpen.
Nadien volgt een gedetailleerde offerte die we op ons kantoor samen overlopen.

In samenspraak met jou bepalen we de gewenste planning voor de werkzaamheden. Onder andere de startdatum en de periode wanneer je graag (terug) in de woning wil intrekken worden hier bepaald. Ondertussen werken wij aan de nodige voorstudies i.f.v. EPB, ventilatie, stabiliteit,… voor jouw project indien nodig.
Je gaat langs bij onze verschillende leveranciers waar je jouw gewenste materiaal en uitvoering kan kiezen. We staan je graag bij met het nodige advies en voorbeelden.
We starten met de uitvoering van jouw project waarbij Tino instaat voor de opvolging op de werf en de nodige werfvergaderingen. Doorheen het traject communiceren wij open & transparant met jou over de stand van zaken. Op basis van vorderingsstaten worden er tussentijdse facturen verstuurd.

Bij het afronden van de werkzaamheden volgt de voorlopige oplevering. Op dit moment kan er in de woning ingetrokken worden en worden eventuele gebreken opgenomen in een proces-verbaal.

Tussen de voorlopige en definitieve oplevering zit één jaar tijd zodat de bouwheer kan controleren of de woning alle seizoenen zonder gebreken doorstaat.

Tijdens deze periode voert Dubecor ook eventuele nodige werken en herstellingen uit.

Dubecor team

Team van experten en transparante communicatie

Eens de plannen concreet zijn en de timing vastligt, stellen we een team samen op maat van jouw nieuw- of ruwbouwproject. Voor elke fase van de nieuwbouw zetten wij de juiste vakman in die getraind is in de juiste technieken en bouwmethoden.

Daarbij zorgt Dubecor steeds voor supervisie en het volgen van de planning. Zo heb jij steeds 1 aanspreekpunt voor al jouw vragen en hoef je niet wakker te liggen van de coördinatie van onderaannemers.

Communicatie

Steeds op de hoogte van de voortgang

Gedurende de werkzaamheden houden we jou voortdurend op de hoogte van de voortgang van jouw nieuwbouwproject. Dit doen we door steeds tijdig en transparant te communiceren en te luisteren naar jouw wensen.

Wederzijds vertrouwen is dan ook de kern van onze samenwerking. Ook wanneer er onvoorziene uitdagingen opduiken, kan je rekenen op duidelijke communicatie en ons probleemoplossend vermogen om jouw nieuwbouwproject op schema te houden.

Een stressvrije bouwervaring

Een samenwerking met Dubecor voor jouw nieuwbouwproject staat garant voor een stressvrije bouwervaring en een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op om jouw plannen te bespreken en te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomwoning!

Dubecor Realisaties

Realisaties in nieuwbouw

Nieuwbouwwoning

4 halfopen nieuwbouwwoningen

Afwerken van een nieuwbouwwoning