Renovatie of totaalproject?

Renovatie of totaalproject? Kies voor Dubecor

Goede planning en feilloze communicatie

Heeft u verbouwingsplannen of is uw woning aan een renovatie toe? Dergelijke werken laat u het best uitvoeren door een professionele aannemer zoals Dubecor in Gent. Ons team van vakmensen heeft jaren ervaring met het uitvoeren van soortgelijke uitdagende projecten. Wie kiest voor Dubecor kiest voor een realisatie waarbij goede planning en communicatie centraal staan. Twee essentiële pijlers voor het volbrengen van de werken volledig naar de wens van de klant en binnen het vooropgestelde budget en de deadline.

Totaalrenovaties zijn onze specialiteit

Wie in het verleden al verbouwingswerken heeft laten uitvoeren, weet hoe lastig het is om verschillende aannemers op elkaar af te stemmen qua timing voor het uitvoeren van de werken. Het liefst kiest u voor één aannemer die zich uit de slag trekt in verschillende soorten verbouwingswerken. Het biedt u niet alleen een beter overzicht op de kosten, maar het zorgt er ook voor dat u niet wekenlang moet wachten op een vakman voor het uitvoeren van een bepaalde klus.

Dubecor is een specialist in totaalprojecten. Dat betekent dat we volledige projecten helemaal zelf kunnen uitvoeren, hoe uitdagend deze ook mogen zijn. Als klant bent u hierdoor verzekerd van een professionele uitvoering volledig naar wens, want de kans op miscommunicatie tussen verschillende aannemers is nihil. Hierdoor verlopen de werken vlot en mag u rekenen op een perfect eindresultaat binnen de vooropgestelde deadline.

Welke werken voeren we uit?

Ons team bestaat uit verschillende vakmensen die expertise hebben op diverse vlakken van renovatie. Daarom nemen we bij Dubecor graag het volledige verbouwproces op ons. Of het nu gaat om het plaatsen van een verwarmingsinstallatie, het aanleggen van uw tuin, het inrichten van uw interieur of een combinatie van meerdere werken. Voorafgaand aan alle werken wordt er afgestemd met de klant naar de verwachtingen. Op die manier kunnen we het project realiseren volgens uw voorkeuren. Tijdens de volledige verbouwingen heeft u ook maar één aanspreekpunt wat het geheel efficiënter maakt.

Totaalproject gepland? Neem contact op met Dubecor in Gent.

Dubecor Realisaties

Ontdek onze realisaties

Renovatie in combinatie met een woonuitbreiding

Totaalrenovatie met gevelafwerking in crepi

4 halfopen nieuwbouwwoningen

Nieuwbouw halfopen woning

Bouwen van een dakuitbreiding

Totaalrenovatie