RENOVATIE

Een zorgeloze renovatie met 1 totaalaannemer

Een renovatie brengt vaak unieke uitdagingen met zich mee, zoals het omgaan met bestaande structuren, het oplossen van onverwachte problemen en het voldoen aan specifieke regelgeving. Als totaalaannemer voor renovaties hebben we de juiste ervaring om deze uitdagingen aan te gaan. Bovendien nemen wij het gehele renovatieproces voor onze rekening zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om de coördinatie van verschillende aannemers.

Totaalaannemer in nieuwbouw & renovaties - Dubecor - 21 Totaalaannemer in nieuwbouw & renovaties - Dubecor - 18
Hoogwaardige resultaten

Expertise in renovatietechnieken

Ons team beschikt over uitgebreide kennis van de nieuwste renovatietechnieken, materialen en normen in de bouwsector. We passen deze kennis toe om hoogwaardige resultaten te leveren die aan jouw verwachtingen en alle wettelijke vereisten voldoen. Dit laat ons toe om voor elke renovatie de meest relevante technieken en methodes te gebruiken. 

Dubecor werkwijze

Wat kan je verwachten van ons?

Ontdek onze aanpak

Na jouw offerte aanvraag plannen we een plaatsbezoek waarbij we jouw wensen en plannen bespreken. Indien je nog geen architect vastgelegd hebt, kunnen we jou daar ook bij helpen.
Nadien volgt een gedetailleerde offerte die we op ons kantoor samen overlopen.

In samenspraak met jou bepalen we de gewenste planning voor de werkzaamheden. Onder andere de startdatum en de periode wanneer je graag (terug) in de woning wil intrekken worden hier bepaald. Ondertussen werken wij aan de nodige voorstudies i.f.v. EPB, ventilatie, stabiliteit,… voor jouw project indien nodig.
Je gaat langs bij onze verschillende leveranciers waar je jouw gewenste materiaal en uitvoering kan kiezen. We staan je graag bij met het nodige advies en voorbeelden.
We starten met de uitvoering van jouw project waarbij Tino instaat voor de opvolging op de werf en de nodige werfvergaderingen. Doorheen het traject communiceren wij open & transparant met jou over de stand van zaken. Op basis van vorderingsstaten worden er tussentijdse facturen verstuurd.

Bij het afronden van de werkzaamheden volgt de voorlopige oplevering. Op dit moment kan er in de woning ingetrokken worden en worden eventuele gebreken opgenomen in een proces-verbaal.

Tussen de voorlopige en definitieve oplevering zit één jaar tijd zodat de bouwheer kan controleren of de woning alle seizoenen zonder gebreken doorstaat.

Tijdens deze periode voert Dubecor ook eventuele nodige werken en herstellingen uit.

Gedetailleerde voorstudie en planning

We gebruiken onze expertise om een gedetailleerde voorstudie uit te voeren, waarbij we mogelijke problemen identificeren en oplossingen bieden voordat de renovatiewerkzaamheden beginnen.

Dit minimaliseert verrassingen tijdens het proces en zorgt voor een efficiënte uitvoering van het project. Dit laat ons ook toe om zoveel mogelijk vast te houden aan de vooropgestelde kosten voor de renovatie

Efficiënte uitvoering

Open communicatie en probleemoplossend vermogen

Tijdens de verbouwingen werken we nauw samen door middel van transparante en persoonlijke communicatie.

We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, bieden deskundig advies en houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang van het project. Indien er tijdens de renovatie op een onverwachte uitdaging gestoten wordt, kan je rekenen op ons probleemoplossend vermogen.

Ons complete bouwteam is goed uitgerust om snel en effectief problemen op te lossen, zodat jouw renovatieproject op schema en binnen het budget blijft.

Een stressvrije renovatie

Met Dubecor als aannemer voor jouw renovatieproject, kan je genieten van een stressvrije ervaring en een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft. Contacteer ons om jouw renovatieplannen te bespreken en te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomwoning!

Dubecor Realisaties

Renovatie realisaties

Totaalrenovatie

Renovatie + bouwen nieuwe aanbouw

Thuiswerkplek met wachtruimte