Woninguitbreiding

Totaalaannemer met expertise in woninguitbreidingen

Het uitbreiden van je woning is een belangrijke beslissing en vaak een uitdagend en complex bouwproces. Zo moet je de aanbouw volledig integreren in de bestaande structuur van je woning, voldoen aan specifieke regelgevingen en onvoorziene problemen of factoren weten aan te pakken.

Als totaalaannemer met expertise in woninguitbreidingen en aanbouw, beschikken we over een team met de juiste kennis en vaardigheden om dergelijke projecten tot een goed einde te brengen. We nemen het volledige bouwproces in handen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om planning of coördinatie van verschillende vakmannen.

Waarom kiezen voor een woninguitbreiding?

Een aanbouw kan een perfecte oplossing zijn voor verschillende situaties.

Je wil extra ruimte in huis

Heb je een groeiend gezin, wil je extra opslagruimte of een persoonlijk plekje voor je hobby in huis? Dan kan een woninguitbreiding de perfecte oplossing zijn om je die nodige extra vierkante meters te bieden.

Waardeverhoging

Naast het feit dat je extra ruimte creëert, verhoogt een aanbouw ook de waarde van jouw woning. Door de extra leefruimte of voorzieningen die je aanbrengt, is dit een lonende investering in jouw woning.

Unieke behoeften invullen
Met een woninguitbreiding kan je heel specifieke behoeften invullen zonder te moeten verhuizen of volledig te renoveren. Zo kan je bijvoorbeeld een extra badkamer, een thuiskantoor of zelfs een praktijk of zakelijke ruimte bijbouwen.
Dubecor werkwijze

Wat kan je verwachten van ons?

Ontdek onze aanpak

Na jouw offerte aanvraag plannen we een plaatsbezoek waarbij we jouw wensen en plannen bespreken. Indien je nog geen architect vastgelegd hebt, kunnen we jou daar ook bij helpen.
Nadien volgt een gedetailleerde offerte die we op ons kantoor samen overlopen.

In samenspraak met jou bepalen we de gewenste planning voor de werkzaamheden. Onder andere de startdatum en de periode wanneer je graag (terug) in de woning wil intrekken worden hier bepaald. Het wel of niet verlaten van de woning is afhankelijk van het type project. Ondertussen werken wij aan de nodige voorstudies i.f.v. EPB, ventilatie, stabiliteit,… voor jouw project indien nodig.
Je gaat langs bij onze verschillende leveranciers waar je jouw gewenste materiaal en uitvoering kan kiezen. Onze partners staan je graag bij met het nodige advies en voorbeelden.
We starten met de uitvoering van jouw project waarbij Tino instaat voor de opvolging op de werf en de nodige werfvergaderingen. Doorheen het traject communiceren wij open & transparant met jou over de stand van zaken. Op basis van vorderingsstaten worden er tussentijdse facturen verstuurd.

Bij het afronden van de werkzaamheden volgt de voorlopige oplevering.

Op dit moment kan er in de woning ingetrokken worden en worden eventuele gebreken opgenomen in een proces-verbaal. Tussen de voorlopige en definitieve oplevering zit één jaar tijd zodat de bouwheer kan controleren of de woning alle seizoenen zonder gebreken doorstaat.

Tijdens deze periode voert Dubecor ook eventuele nodige werken en herstellingen uit.

Efficiënt en vlot verloop

Geen onaangename verrassingen

Door van bij de start van de aanbouw een gedetailleerde voorstudie uit te voeren, voorkomen we onaangename verrassingen en kunnen we mogelijke problemen reeds oplossen voor de start van het project.

Dit zorgt voor een efficiënt en vlot verloop van het bouwproces met zo weinig mogelijk onderbrekingen.

Wie zijn wij

Team van experten & transparante communicatie

De werken worden uitgevoerd door ons bouwteam van vaste collega’s met elk hun eigen specialisatie en jarenlange ervaring. Tijdens het bouwproces houden we je proactief op de hoogte van de stand van zaken en vooruitgang.

Zo garanderen we een transparante en eerlijke samenwerking waarbij jij zo weinig mogelijk kopzorgen en stress hebt.

Een stressvrije woninguitbreiding

​Een samenwerking met Dubecor voor de aanbouw van jouw woning staat garant voor een stressvrije bouwervaring en een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op om jouw plannen te bespreken en te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw droomwoning!

Dubecor Realisaties

Realisaties in woninguitbreiding

Bouwen van een dakuitbreiding

Renovatie + bouwen nieuwe aanbouw

Thuiswerkplek met wachtruimte