Zonnepanelen

Zonnepanelen, de duurzame energiebron voor thuis

Zelf instaan voor de energie van uw woning

Energie is een belangrijke aangelegenheid waarover heel wat gezegd en geschreven wordt. En dat is geen toeval, want de energie wordt alsmaar duurder. Dankzij zonnepanelen staat u zelf in voor de energievoorziening van uw woning. Dankzij zonne-energie. In deze blog ontdekt u er alles over.

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen worden vaak op het dak van een woning geplaatst om zonlicht op te vangen. Dat zonlicht wordt omgezet in energie die voor toepassingen in huis kan worden gebruikt. Zo is het mogelijk om uw energie te gebruiken voor de verwarming en de verlichting. Op die manier hoeft u geen traditionele stroom van het stroomnet te verbruiken en bespaart u dus een mooie cent. Meer nog, de energie die u niet meteen kunt gebruiken, kunt u eveneens opslaan in een thuisbatterij. Die zorgt ervoor dat u de energie op een later moment verbruikt zodat u ook op dat ogenblik geen stroom van het net nodig hebt.

Zonne-energie is duurzaam

De overheden zetten meer en meer in op zonne-energie via zonnepanelen. Zo is er minder traditionele stroom nodig, want die wordt gemaakt in centrales op kernenergie of gascentrales die voor een hoge CO2-uitstoot zorgen. Om het klimaatvraagstuk doeltreffend aan te pakken, is het daarom heel belangrijk om zoveel mogelijk duurzaam energiegebruik te stimuleren. En dat begint al bij de opwekking van de energie. Dankzij zonnepanelen slaagt u hier met verve in en draagt u meer dan een steentje bij tot een duurzaam klimaat.

Vraag informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor plaatsing van zonnepanelen? Dan kunt u zonder meer terecht bij Dubecor, uw betrouwbare partner voor advies en plaatsing van hoogwaardige zonnepanelen die ervoor zorgen dat u aan duurzame energievoorziening doet.

Dubecor beschikt over jarenlange ervaring in de plaatsing van duurzame zonnepanelen. Onze ervaren medewerkers begeleiden u graag van a tot z bij de keuze en plaatsing van uw installatie. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Dubecor Realisaties

Ontdek onze realisaties

Totaalrenovatie met woonuitbreiding

Thuiswerkplek met wachtruimte

Bouwen van een dakuitbreiding

Renovatie + bouwen nieuwe aanbouw

2x halfopen nieuwbouwwoningen

Afwerken van een nieuwbouwwoning