Project Van Raemdonck

Bouwen van een dakuitbreiding

  • LOCHRISTI
  • zolderinrichting
  • dakwerken
  • houtskelet
  • zinkwerken

Extra ruimte
Een goede manier om extra ruimte te creëren is door je dak te verhogen. Het maken van een dakopbouw zorgt voor meer beloopbare ruimte met een goede stahoogte. Daarnaast geeft dit het huis een mooie uitstraling plus een meerwaarde voor later.

​Hou er rekening mee dat je voor het verhogen van het dak door middel van een optopping altijd een omgevingsvergunning dient aan te vragen.

VELUX
Daglicht en frisse lucht zijn overal cruciaal. Om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten werd het dakvenster gecombineerd met een extra verticaal glaselement.

Zinken gevelbekleding
Zink is een uitgelezen materiaal om je dak en/of gevel een unieke look te geven. Er werd gekozen voor de plaatsingstechniek ‘staande naad’, waarbij de randen van de panelen elkaar overlappen. Op die manier krijg je rechtopstaande naden tussen de verschillende panelen. De gevelbekleding in zink is mooi waterdicht en dankzij de overlappende randen van de panelen heeft het materiaal nog ruimte om licht te krimpen en uit te zetten.

​Gevelbekleding in zink is zeer duurzaam, vraagt weinig of geen onderhoud en bijna volledig recycleerbaar aangezien zink een natuurlijk metaal is.

(ver)bouwplannen

Contacteer ons

Heb je (ver)bouwplannen? Op zoek naar een nieuwbouwproject?

2x halfopen nieuwbouwwoningen

2x halfopen nieuwbouwwoningen

Renovatie van de keuken

Aanbouw van een praktijkruimte

Nieuwbouwwoning

Totaalrenovatie met optopping