Duncan & Veronique

Het was fijn met Dubecor samen te werken. Tino, Jonatan en Tamara kennen hun vak. Steeds correct in data, uitgevoerde werken en prijzen. Een aanrader om mee samen te werken! Dank u wel!!

Florian Duyck

Zeer fijne samenwerking en een professionele aanpak. In het begin van ons verbouw project heeft dubecor een zeer gedetailleerde planning opgemaakt. En deze is in de mate van het mogelijke zeer goed opgevolgd. Alles is vlot verlopen we zijn blij met het eind resultaat. Een echte aanrader.

Laurens De Moor

Heel goede samenwerking gehad met onze totaalaannemer Dubecor. Totaalrenovatie laten uitvoeren, prima en correcte uitvoering. Dubecor hanteert een professionele en directe aanpak. Een aanrader als je jouw woning wil verbouwen!

Veronique Bosch

Voor een totaalrenovatie ben je bij Dubecor aan het juiste adres! Wij waren enorm tevreden van het resultaat. Dubecor staat voor open communicatie, transparante offertes en vakmanschap. Klantbeleving stond hier meer dan centraal. Dankjewel om ons zo te ontzorgen!

Nick van den berghe

Wij vertrouwden op Dubecor voor ons nieuwbouwproject. De persoonlijke aanpak konden wij enorm appreciëren. Het is fijn dat er steeds rekening wordt gehouden met jouw wensen, noden en budget. Ze hielden zich steeds aan de afgesproken timing en ook de opvolging was naadloos. Kortom, we zijn tevreden van het fantastisch eindresultaat!