Totaalaannemer

Totaalaannemer Gent

Ben je op zoek naar een toegewijde totaalaannemer in Gent en omgeving? Dan ben je bij Dubecor aan het juiste adres. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al jouw bouw- en renovatiebehoeften. Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde en deskundige vakmensen staan wij garant voor een hoogwaardige dienstverlening en uitstekende resultaten.

Alles onder 1 dak​

1 aannemer voor alle werken​

Als toonaangevende aannemer in Gent begrijpen wij dat het realiseren van jouw droomproject een belangrijke en vaak tijdsintensieve investering is. Daarom streven wij ernaar om jou een vlotte en zorgeloze ervaring te bieden, vanaf het eerste ontwerp tot de voltooiing van de bouw of renovatie.

Ons uitgebreide dienstenpakket omvat alle aspecten van het bouwproces, inclusief ontwerp, planning, coördinatie en uitvoering. Zowel bij het bouwen van een nieuwe woning, het renoveren van je huidige woning of bij het realiseren van een commercieel project staat ons team voor je klaar om jouw wensen en visie tot leven te brengen.

Ervaar minder stress

Ontzorg jezelf met een totaalaannemer

Als totaalaannemer in Gent nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor jouw project zodat jij je kan kan concentreren op wat echt belangrijk is voor jou. Onze projectmanagers zorgen voor een vlotte communicatie, planning en coördinatie tussen alle betrokken partijen, waardoor jouw project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.

DUbecor als partner

Wat onderscheidt Dubecor als jouw aannemer in Gent?

Onze aanpak begint met een grondige analyse en gedetailleerde voorstudie, waarbij we samen alle aspecten van jouw project in kaart brengen. Op die manier vermijden we verrassingen en kunnen we aan jouw verwachtingen voldoen

Onze persoonlijke benadering, transparante communicatie en toegewijde service zijn hierbij onze onderscheidende factoren. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en zetten ons in om aan al jouw wensen te voldoen. Bovendien beschikken we als totaalaannemer over een uitgebreide expertise in de nieuwste bouwtechnieken, -materialen en -normen, waardoor we garant staan voor kwaliteit en vakmanschap in elk aspect van jouw project in regio Gent.

Een stressvrije bouwervaring

Kies Dubecor als jouw totaalaannemer in Gent en laat ons jouw bouw- of renovatieproject tot een succes maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw dromen.

Dubecor Realisaties

Ontdek onze realisaties

2x halfopen nieuwbouwwoningen

2x halfopen nieuwbouwwoningen

Renovatie van de keuken

Aanbouw van een praktijkruimte

Nieuwbouwwoning

Totaalrenovatie met optopping